Beauty Pass

Aanvraag Beauty Pass

Beauty Pass

Om onze klanten nog beter te leren kennen en te verwennen, hebben wij de beauty pass in het leven geroepen.
Je kan deze al op voorhand invullen en doorsturen naar info@ubcdelelie.be. Het cursief gedeelte is zeer belangrijk voor ons, het overige gedeelte is om onze klanten beter te leren kennen en rekening mee te houden bij uitreiking van  prijzen en behandelingen.

Bij één van jou bezoeken in ons instituut zal er ook gratis een huidanalyse worden gemaakt en worden de ideale behandelingen en verzorgingsproducten op jou beauty pass toegevoegd. Bij een make-over of een behandeling bij de visagiste zullen er regelmatig foto shoots worden gemaakt voor onze website en/of facebookpagina, indien je niet wil dat deze foto’s daarvoor worden gebruikt, gelieve dit dan te vermelden op je beautypass.

Maandelijks trekken we een winnaar uit onze beauty passes, winnaars worden bekendgemaakt op onze website in onze nieuwsrubriek.

Maak een afspraak bij UBC De Lelie via 03/744.26.69 of via email info@ubcdelelie.be

UBC_logo UBC DE LELIE BVBA

 Lelieplaats 39 - 2660 Hoboken

03/744 26 69

facebook-logo-button (1)

UBC_logo UBC De Lelie bvba

Bredestraat 176  2620 Hemiksem 

0477 33 06 18

Openingsuren

Open di tot vr  van 9u00 - 20u00 | Ma tot 17u00 en Zaterdag enkel op afspraak   United Beauty Center De Lelie

Ondernemingsnummer : BE 0645 650 311

Indien u om één of andere reden uw gemaakte afspraak niet zal kunnen nakomen, vragen wij u vriendelijk deze minstens 24uur op voorhand te annuleren. Zoniet worden er kosten aangerekend, die u zelf bepaald en in onze fooienpot deponeert. Wij proberen steeds de telefoon op te nemen. Alleen tijdens een massage kan het gebeuren dat u een antwoordapparaat te horen krijgt. Spreek dan zeker in! Wij bellen u zo snel mogelijk terug.