Incentives

Incentives

Verwen je personeel en/of klanten met een relax moment. Dit kan bij jou op het bedrijf of op verplaatsing.

In de Ardennen hebben wij contacten met enkele vakantiehuizen waar we een grote wellness ruimte mogen inrichten . De catering doe je zelf of wordt door ons georganiseerd.

Andere activiteiten kunnen ook besproken worden, zoektochtjes, ipad games ( www.eventmasters.be ), en andere.
Zoek je het nog verder zijn er in Spanje ook luxe villa’s te huur waar we dan functioneren als jullie eigen privaat wellnesscenter. Ook hier kunnen we voor catering zorgen alsook nevenactiviteiten.

Ons salon kan je ook volledig afhuren voor een dagdeel, we bespreken dan welke behandelingen er moeten gedaan worden. Dit gebeurd dan meestal in een rotatieschema.

Prijslijst

  • Ga met je bedrijf , vrienden of kennissen op beauty trip , wissel gastronomie af met relaxatie Gelaatsbehandelingen , massages en andere verzorgingen samen met kookworkshops . Meer info : stuur een mail naar info@ubcdelelie.be met je favoriete datum , aantal personen en locatie , dan geven wij jou een voorstel . Heb je nog geen locatie , dan geven we die ook mee ...  

Maak een afspraak bij UBC De Lelie via 03/744.26.69 of via email info@ubcdelelie.be

UBC_logo UBC DE LELIE BVBA

 Lelieplaats 39 - 2660 Hoboken

03/744 26 69

facebook-logo-button (1)

UBC_logo UBC De Lelie bvba

Bredestraat 176  2620 Hemiksem 

0477 33 06 18

Openingsuren

Open di tot vr  van 9u00 - 20u00 | Ma tot 17u00 en Zaterdag enkel op afspraak   United Beauty Center De Lelie

Ondernemingsnummer : BE 0645 650 311

Indien u om één of andere reden uw gemaakte afspraak niet zal kunnen nakomen, vragen wij u vriendelijk deze minstens 24uur op voorhand te annuleren. Zoniet worden er kosten aangerekend, die u zelf bepaald en in onze fooienpot deponeert. Wij proberen steeds de telefoon op te nemen. Alleen tijdens een massage kan het gebeuren dat u een antwoordapparaat te horen krijgt. Spreek dan zeker in! Wij bellen u zo snel mogelijk terug.