Gelaatsverzorging

Dr Klapp  – Dr RenaudJean D’arcelMicrodermabrasie – Micro blading en Permanente make-upWimpers en wenkbrauwenTanning

Gelaatsverzorging met producten van Klapp

Prijslijst

 • Geeft een extreme bescherming aan de huid elke dag, het hele jaar door! Voor elk huidtype. X-TREME verzorging met aangepaste ampule voor een extra portie verzorging voor uw specifiek huidprobleem

 • Voor de allergische en reactieve probleemhuid. De producten bevatten geen parfum, kleurstoffen, chemische emulgatoren of bewaarmiddelen.

 • De producten helpen de huid een beschermingsschild op te bouwen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Vooral voor droge gevoelige huid een echte anti-stress verzorging.

 • Anti-age verzorging voor de rijpere huid, het door Klapp gebruikte Retinol. Heeft een uiterst stimulerende werking.

 • Voor onzuivere huiden, acne, ideaal voor jeugdbehandeling. Een onzuivere huid vereist een consequente verzorging in het instituut en ook thuis. Ampule inbegrepen. Na de basisbehandeling PSC is het aangeraden dit te vervolledigen in een kuurvorm met 3 korte verzorgingen van 30 minuten met 10 dagen pauze. Deze verzorging is met een leemmasker. Deze extra verzorgingen kosten 36 €/verzorging

 • Hyaluronzuur beschiktover een intensief vochtbindend vermogen. De vochtdruppels in de verschillende huidlagen worden merkbaar glad gestreken.

 • Voorziet de huid van extra hydratatie en energie. Deze is verzorgend, kalmerend en geschikt voor elk huidtype. Rijk aan collageen en hyaluronzuur.

 • Een fruitzuurbehandeling (wordt niet in de zomer gedaan) werkt als volgt:
  - schilfert de verdikte bovenste hoornlaag af en rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar
  - stimuleert de energietoevoer van de huid

 • Kuurvorm: 3 behandelingen.

 • Kuurvorm: 3 behandelen & home cure pack. Home Cure Pack: is een ‘kleine ASA kuur ‘ om na een behandeling uw gelaat thuis te onderhouden. REFINING GEL: intensieve reinigingsgel , niet geschikt voor het verwijderen van oogmake-up CREAM PHASE 1: stimuleert het natuurlijk peelingproces , de huid ziet er helderder en opgeklaard uit CREAM PHASE 2: stimuleert de celdeling en verhoogt de elasticiteit

 • Nieuwe behandeling 2018 Zorgt voor de remming van ouderdomsvlekken door de oxidatieve ontgifting  

 • Nieuwe behandeling 2018 Behandeling die de rimpeltjes aanpakt door collageenstimulatie Collageen III vormt een net in de huid dat opgevuld wordt met collageen het verstevigd ook de huid

 • Vitamine C is een antistressvitamine , biedt een afweer tegen vrije radicalen die de huidcel aantasten. Gaat vochtverlies tegen en verleent de huid terug zijn elasticiteit en veerkracht

 • Nieuwe verzorging 2018 Deze verzorging beïnvloedt de 3 huidlagen. Onder invloed van mimiek , vrije radicalen , uitdroging en genetische aanleg verliest de huid zijn frisheid en stevigheid. Repagen Exclusive herstelt deze door haar high tech ingrediënten Geschikt voor een rijpere huid 

 • Nieuwe behandeling 2018 Ideaal na de zomer , voor de rijpere huid en gaat pigmentvlekjes sterk verminderen

Gelaatsverzorging met producten van Jean D’arcel

Prijslijst

 • Gelaatsverzorging aangepast aan uw huidtype, met vooraf een suikerpeeling. Soft-dermabrasie is het afgommen van de dode huidcellen met kristallen in tegenstelling tot de eigenlijke dermabrasie mag deze behandeling wel in de zomermaanden toegepast worden. Dit is een fantastische reiniging voor elk huidttype.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een extreem zuiverende, krachtige behandelingsmethode. Fijne micro-kristallen worden op de huid gekatapulteerd waardoor dode huidcellen laag per laag in alle zachtheid verdwijnen.

Het geeft nadien een zijdezacht huidgevoel, een frisse teint en het vormt een optimale voorbereiding op aaneensluitende behandelingen omdat microdermabrasie het opnamevermogen van de huid verbetert.

Het is pijnloos, de huid kan na de behandeling een beetje rood zien. Dit komt doordat de bloedcirculatie sterk is gestimuleerd. Microdermabrasie is uitermate geschikt bij:

 • futloze en droge, ruwe huid
 • pigmentvlekjes (niet hormonaal), rokershuid
 • zonbeschadigde huid, actieve acne huid, acne littekens, vette huid en verstopte, vergrote poriën
 • fijne lijntjes, verslapte huid, ondiepe rimpels

Microdermabrasie is niet aan te bevelen tijdens de zomermaanden of voor een zonvakantie.

Prijslijst

 • U heeft reeds een mooi resultaat na 3 behandelingen, dit is afhankelijk van de leeftijd en de conditie van de huid. Vanaf 40 jaar zijn 6 behandelingen aangeraden. Vanaf 50 jaar zijn 8 tot 10 behandelingen aangeraden.

  Micro blading & Permanente make-up

Reserveer dit rechtstreeks met Aisha Beautyworld

0486 20 81 11

 

 

Wat is MicroBlading?

Microblading is de nieuwe trend op het gebied van permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van de Microblading techniek.

Bij Microblading wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, waar permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd. De haartjes worden door Aisha aangebracht met behulp van een manuele pen. In de manuele pen zijn ultrafijne steriele naalden op een rij geplaatst die de haartjes gemakkelijk kunnen aanbrengen. De wenkbrauw tattoo lijkt hierdoor als het ware 3D wat voor een natuurlijk effect zorgt.

Het pigment wordt onder de huid aangebracht in een vegende en vloeiende beweging.

Microblading is hetzelfde als getatoeëerde wenkbrauwen alleen is het resultaat een stuk natuurlijker. De haartjes zijn dunner dan 1 mm, en alle haartjes worden in de haargroeirichting aangebracht.

Deze techniek van wenkbrauw tattoo is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, elk huidtype, etnische achtergrond en leeftijd.

Het is ook belangrijk dat u samen met de specialist ter zake eerst kijkt naar de juiste vorm wenkbrauwen voor uw gezicht. Wenkbrauwen kunnen u zelfs een natuurlijke facelift geven als ze de juiste vorm en dikte hebben.

Permanente make-up, ook wel micropigmentatie, is een tatoeagetechniek van inplanting van hoge-kwaliteitspigmenten onder de epidermis.  Het doel van permanente make up, is het esthetische aspect verbeteren, waarbij het welzijn van de klant centraal staat.

Het resultaat is natuurlijk en dit op langere termijn. Indien je zoekt naar een verbetering, correctie, een oplossing voor een specifiek fysisch probleem in je gelaat kan permanente make-up bij United Beauty Center de juiste behandeling zijn.

Door een natuurlijk resultaat na te streven vind je jezelf terug in je ‘permanent make over’. Uiteraard beter en mooier. Goed uitgevoerde permanente make-up resulteert in een globale verfijning van ogen, wenkbrauwen en lippen. De nadruk wordt gelegd op uw gelaatstrekken. Na een permanente make up behandeling komen deze beter tot zijn recht. Jouw gelaatsuitdrukking wordt subtiel benadrukt.

Wanneer is permanente make-up iets voor jou?
je zoekt waterbestendige make-up tijdens uw sportactiviteiten,wanneer je met vakantie gaat of uit het zwembad komt
je hebt motorische of gezichts-problemen en je wil ook graag fijne,verzorgde en professionele make-up
je beheerst niet de kunst van het tekenen om je te maquilleren
Voor hem voor haar: steeds verzorgd, tijdbesparend, geen stress meer

Doet de behandeling pijn?
Afhankelijk van uw pijngrens die persoonlijk is, kan de behandeling veel of weinig pijn doen. Je ervaart prikkelingen tijdens de behandeling. Een efficiënte en wettige verdoving wordt gebruikt om lokaal te verdoven. Wanneer je moe bent, weinig geslapen heeft, ongesteld bent, of gewoon gestresseerd, verdraag je uiteraard minder.

De duur van uw permanente make up behandeling
De behandeling in Permanente make-up duurt ongeveer 1 – 2 u afhankelijk van de gekozen behandeling in permanente make up.

De nazorg
Een plaatselijke gevoeligheid, gezwel, tinteling, roodheid kan na uw behandeling. Thuis kan een koud masker dit gevoel kalmeren. Een helende zalf wordt aanbevolen. Voor een optimaal resultaat wordt niet aan de eventuele korstjes of velletjes gekrabd.
Ik zie u graag terug na 1 maand voor een bijwerking die begrepen is in de prijs.

Houdbaarheid van uw resultaat in permanente make-up
Algemeen mag je rekenen op een periode van ongeveer 2 jaar afhankelijk van verschillende factoren, waarvan de belangrijkste zijn: het strict navolgen van de instructies voor naverzorging en de invloed van de zon.

Prijslijst

 • Permanente mooie wenkbrauwen Micro blading is de absolute top in permanente make-up. Hierbij worden zeer natuurlijke wenkbrauwhaartjes met speciale mesjes, de ‘blades’, getekend. Permanente Eyeliners laten de ogen spreken RESERVEER NU ! inclusief retouche

Wimpers en wenkbrauwen

Wimper en wenkbrauwen verven. De wimpers lijken niet alleen voller en langer, maar de verf licht eveneens doffe haartjes op zodat de ogen schitteren. Blijft tot ongeveer 3 weken.

Prijslijst

 • wimperlifting

Maak een afspraak bij UBC De Lelie via 03/744.26.69 of via email info@ubcdelelie.be

UBC_logo UBC DE LELIE BVBA

 Lelieplaats 39 - 2660 Hoboken

03/744 26 69

facebook-logo-button (1)

UBC_logo SKINCARE by AISHA BEAUTYWORLD  Bredestraat 176/3   2620 Hemiksem 

0486 20 81 11

Openingsuren

Open di tot vr  van 9u00 - 20u00 | Ma tot 17u00 en Zaterdag enkel op afspraak   United Beauty Center De Lelie

Ondernemingsnummer : BE 0645 650 311

Indien u om één of andere reden uw gemaakte afspraak niet zal kunnen nakomen, vragen wij u vriendelijk deze minstens 24uur op voorhand te annuleren. Zoniet worden er kosten aangerekend. Wij proberen steeds de telefoon op te nemen. Alleen tijdens een massage kan het gebeuren dat u een antwoordapparaat te horen krijgt. Spreek dan zeker in! Wij bellen u zo snel mogelijk terug.