Nailstudio

HandverzorgingGelnagels – Shellac

Nailstudio

Emi Loku en Jolien de Ceulaerde zijn de Nailmasters van UBC De Lelie  . Zij scholen zich voortdurend bij met de nieuwste technieken. Handverzorging is een belangrijk onderdeel van de uiterlijke verzorging.  zorgen ervoor dat je handen in perfecte staat zijn. Voor elk type handen (droge, winterhanden, enz…) hebben wij een aangepaste behandeling.

Prijslijst

  • Knippen, vijlen handcréme, massage, kleurloze nagellak.

  • Bij deze behandeling gaan we de handen en voeten eerst peelen, masseren en dan volledig onderdompelen in paraffine. Ze worden afgesloten van de lucht, de poriën gaan openzetten zodat de aangebrachte actieve producten beter kunnen worden opgenomen door de aangename warmte van de paraffine. Stimuleert de bloedsomloop, opent de porien, hydrateert, verzacht en verjongt de opperhuid.

  • Met praffine of masker zonder lakken.

Kunstnagels & gelnagels

Broze dunne nagels worden voorzien van een verstevigende gellaag. Zijn ze niet lang genoeg, kan je ze laten verlengen met kunstnagels.

Die worden gekleefd, gevijld in de gewenste vorm en lengte. Hoe langer ze zijn, hoe kwetsbaarder. Uiteraard gaan uw eigen nageltjes groeien en krijgt u na een paar weken een uitgroei te zien. Deze wordt bijgewerkt, nl. alles wordt eraf gevijld wat los zit en er wordt opnieuw een verstevigde laag aangebracht.

Wij hebben keuze uit een 200 tal verschillende kleuren, french manicure en nail-art. Nail art betekent, kunst op de nagel, hiervoor zijn oneindig veel mogelijkheden, ook mag jezelf een voorbeeld meebrengen.

Prijslijst

  • STUDENTENKORTING     €55 IN PLAATS VAN €68 Gelieve dit bij reservatie te melden en je paspoort en studentenkaart mee te brengen op dag van behandeling

  • STUDENTENKORTING   €36 IN PLAATS VAN €43 ENKEL BIJ EMI TE RESERVEREN , gelieve bij reservatie te vermelden en je paspoort en studentenkaart mee te brengen op dag van behandeling

  • Prijs hangt af van de tijdsduur van de nailart , vanaf 47 €

Shellac

Shellac is een nagellak met “gel-allures”. Het oogt zo dun als nagellak, met een hoogglans en heeft de houdbaarheid van gel. Het wordt eraf geweekt, niet gevijld, dus geen beschadigingen van de natuurlijke nagel. Ideaal voor vrouwen die geen gelnagels mogen hebben.

Verkrijgbaar in vele kleurtjes of French Manicure.

Afhalen Shellac + naverzorging (indien geen nieuwe behandeling)

Prijslijst

  • Verkrijgbaar in vele kleurtjes of French Manicure.   STUDENTENKORTING        29 € IN PLAATS VAN 35 € ENKEL BIJ EMI TE RESERVEREN , gelieve bij reservatie te vermelden en je paspoort en studentenkaart mee te brengen op dag van behandeling

  • Afhalen Shellac & naverzorging (indien geen nieuwe behandeling).

Maak een afspraak bij UBC De Lelie via 03/744.26.69 of via email info@ubcdelelie.be

UBC_logo UBC DE LELIE BVBA

 Lelieplaats 39 - 2660 Hoboken

03/744 26 69

facebook-logo-button (1)

UBC_logo UBC De Lelie bvba

Bredestraat 176  2620 Hemiksem 

0477 33 06 18

Openingsuren

Open di tot vr  van 9u00 - 20u00 | Ma tot 17u00 en Zaterdag enkel op afspraak   United Beauty Center De Lelie

Ondernemingsnummer : BE 0645 650 311

Indien u om één of andere reden uw gemaakte afspraak niet zal kunnen nakomen, vragen wij u vriendelijk deze minstens 24uur op voorhand te annuleren. Zoniet worden er kosten aangerekend, die u zelf bepaald en in onze fooienpot deponeert. Wij proberen steeds de telefoon op te nemen. Alleen tijdens een massage kan het gebeuren dat u een antwoordapparaat te horen krijgt. Spreek dan zeker in! Wij bellen u zo snel mogelijk terug.