Lichaamsverzorging

ThermospaPeelingPakkingenMassages

Thermospa van Trautwein

Voor het welzijn van lichaam en geest, de stress wordt vervangen door emoties die u opnieuw in de prenatale fase brengen, in de baarmoeder, je zweeft als het ware tussen de wolken. Gevoel van gewichteloosheid.

Wordt aanbevolen voor reumatische aandoeningen, artrose, chronisch vermoeidheidssyndroom, slapeloosheid, stress en depressie.

Prijslijst

Lichaamsverzorgingen

Al onze lichaamsverzorgingen en pakkingen worden behandeld op onze verwarmde soft relaxtafels van Gharieni.

Prijslijst

  • + een hydraterende crème + 10 €

  • Peeling - masker - massage 20min.

  • Ontharen & verzorging.

Lichaamspakkingen

Al onze lichaamsverzorgingen en pakkingen worden behandeld op onze verwarmde soft relaxtafels van Gharieni.

Prijslijst

  • Zorgt voor verbetering van de doorbloeding en wekrt afslankend en verstevigend. Heeft een ontspannende werking en zorgt voor een betere conditie van het lichaam.

  • Fango is een weldadige warme zeemodder, afkomstig van Mont St. Michel, met een hoog zoutgehalte en grote hoeveelheid aan mineralen en oligo-elementen. De Fango pakt cellulite aan, werkt figuurcorrigerend, hydraterend en huidverstevigend. Kan ook als kuur: na de eerste keer, zonder peeling (€30)

  • Verlicht en verfrist vermoeide benen, verstevigt de huid. Ideaal bij spataders, vochtophoping en zware benen. Wordt gecombineerd met de pressotherapie.

  • Cacao stimuleert de productie van endorfinen in het lichaam. Bepaalde concentraten van endorfinen zijn in staat de natuurlijke afvoer van vetten te activeren. Bovendien staan endorfinen ook bekend als de moleculen van geluk, dus zalig genieten terwijl onze huid er beter van wordt en de stress verdwijnt.

Lichaamspakkingen (€50) gebeuren op de verwarmde massagetafel.
Extra (€20) indien dit op de thermospa gebeurt.

Massages

Prijslijst

Maak een afspraak bij UBC De Lelie via 03/744.26.69 of via email info@ubcdelelie.be

UBC_logo UBC DE LELIE BVBA

 Lelieplaats 39 - 2660 Hoboken

03/744 26 69

facebook-logo-button (1)

UBC_logo UBC De Lelie bvba

Bredestraat 176  2620 Hemiksem 

0477 33 06 18

Openingsuren

Open di tot vr  van 9u00 - 20u00 | Ma tot 17u00 en Zaterdag enkel op afspraak   United Beauty Center De Lelie

Ondernemingsnummer : BE 0645 650 311

Indien u om één of andere reden uw gemaakte afspraak niet zal kunnen nakomen, vragen wij u vriendelijk deze minstens 24uur op voorhand te annuleren. Zoniet worden er kosten aangerekend, die u zelf bepaald en in onze fooienpot deponeert. Wij proberen steeds de telefoon op te nemen. Alleen tijdens een massage kan het gebeuren dat u een antwoordapparaat te horen krijgt. Spreek dan zeker in! Wij bellen u zo snel mogelijk terug.