Lichaamsverzorging

ThermospaPeelingPakkingenMassages

Thermospa van Trautwein

Voor het welzijn van lichaam en geest, de stress wordt vervangen door emoties die u opnieuw in de prenatale fase brengen, in de baarmoeder, je zweeft als het ware tussen de wolken. Gevoel van gewichteloosheid.

Wordt aanbevolen voor reumatische aandoeningen, artrose, chronisch vermoeidheidssyndroom, slapeloosheid, stress en depressie.

Prijslijst

Lichaamsverzorgingen

Al onze lichaamsverzorgingen en pakkingen worden behandeld op onze verwarmde soft relaxtafels van Gharieni.

Prijslijst

  • + een hydraterende crème + 10 €

  • Peeling - masker - massage 20min.

  • Ontharen & verzorging.

Lichaamspakkingen

Al onze lichaamsverzorgingen en pakkingen worden behandeld op onze verwarmde soft relaxtafels van Gharieni.

Prijslijst

  • Zorgt voor verbetering van de doorbloeding en wekrt afslankend en verstevigend. Heeft een ontspannende werking en zorgt voor een betere conditie van het lichaam.

  • Fango is een weldadige warme zeemodder, afkomstig van Mont St. Michel, met een hoog zoutgehalte en grote hoeveelheid aan mineralen en oligo-elementen. De Fango pakt cellulite aan, werkt figuurcorrigerend, hydraterend en huidverstevigend. Kan ook als kuur: na de eerste keer, zonder peeling (€30)

  • Verlicht en verfrist vermoeide benen, verstevigt de huid. Ideaal bij spataders, vochtophoping en zware benen. Wordt gecombineerd met de pressotherapie.

  • Cacao stimuleert de productie van endorfinen in het lichaam. Bepaalde concentraten van endorfinen zijn in staat de natuurlijke afvoer van vetten te activeren. Bovendien staan endorfinen ook bekend als de moleculen van geluk, dus zalig genieten terwijl onze huid er beter van wordt en de stress verdwijnt.

Lichaamspakkingen (€50) gebeuren op de verwarmde massagetafel.
Extra (€20) indien dit op de thermospa gebeurt.

Massages

Prijslijst

  • Cupping is een omgekeerde massage , in plaats van druk te zetten op de spieren gaan we weefsels en spieren omhoog halen door middel van ' cups' goed voor spier-en gewrichtspijnen, spanningspijnen , migraine en verkoudheden

  • Nieuwe gelaatsmassage 2018 De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. De opperhuid wordt gepasseerd, en er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloedig van de huid. Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat er voor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en dus voller oogt. De fibroblasten produceren collageen, wat zorgt voor de stevigheid van de huid. Ook de aanmaak van elastinevezels, waardoor de huid niet verslapt. Kortom: dit is een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht, die ervoor zorgt dat je huid weer strakker en gladder wordt. Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid met deze bindweefselmasage voor het gezicht. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken. 30 minuten - € 40 is dit een aanvulling bij een andere behandeling + €25

Maak een afspraak bij UBC De Lelie via 03/744.26.69 of via email info@ubcdelelie.be

UBC_logo UBC Hoboken Lelieplaats 39 2660 Hoboken 03/744 26 69

facebook-logo-button (1)

UBC_logo UBC Hemiksem Bredestraat 176 2620 Hemiksem 03/744 26 69 (Enkel op afspraak)

Openingsuren

Open elke weekdag van 9u00 - 20u00 | Zaterdag enkel op afspraak   United Beauty Center De Lelie

Ondernemingsnummer : BE 0645 650 311

Indien u om één of andere reden uw gemaakte afspraak niet zal kunnen nakomen, vragen wij u vriendelijk deze minstens 24uur op voorhand te annuleren. Zoniet worden er kosten aangerekend. Wij proberen steeds de telefoon op te nemen. Alleen tijdens een massage kan het gebeuren dat u een antwoordapparaat te horen krijgt. Spreek dan zeker in! Wij bellen u zo snel mogelijk terug.