Paramedische Voetverzorging

 

Paramedische Pedicure

Al meer dan 40 jaar ervaring in de voetverzorging zowel in het instituut als bij de klant thuis.

Yari Oosterbosch is onze paramedische pedicure van dienst . Zij is afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en nadien nog 2 jaar gespecialiseerd in Podologie . In drukke periodes wordt ze bijgestaan door Alex Naudts ( 15 jaar pedicure en zaakvoerder ) en Anita Vercauteren .

U kan langskomen vanaf de verzorging van 1 teen tot een complete voetverzorging met massage. Voor elk voet probleem hebben wij een oplossing, reconstructies, drukpunten verplaatsen met ortheses, extreme eeltplekken verwijderen met een calluspeeling en veel meer …

Uiteindelijk kan je je teennagels laten schitteren door te lakken , gellen of shellacken. Met gel op de teennagels ben je gerust voor een zestal weken, als dat geen luxe is.

Prijslijst

  • Likdoorn - ingegroeide nagel - verband

  • Op maat gemaakt hulpstuk.

  • Bij schimmelnagel.

  • Voetbad - pedicure - peeling - voetmassage - paraffine.

Maak een afspraak bij UBC De Lelie via 03/744.26.69 of via email info@ubcdelelie.be

UBC_logo UBC DE LELIE BVBA

 Lelieplaats 39 - 2660 Hoboken

03/744 26 69

facebook-logo-button (1)

UBC_logo UBC De Lelie bvba

Bredestraat 176  2620 Hemiksem 

0477 33 06 18

Openingsuren

Open di tot vr  van 9u00 - 20u00 | Ma tot 17u00 en Zaterdag enkel op afspraak   United Beauty Center De Lelie

Ondernemingsnummer : BE 0645 650 311

Indien u om één of andere reden uw gemaakte afspraak niet zal kunnen nakomen, vragen wij u vriendelijk deze minstens 24uur op voorhand te annuleren. Zoniet worden er kosten aangerekend, die u zelf bepaald en in onze fooienpot deponeert. Wij proberen steeds de telefoon op te nemen. Alleen tijdens een massage kan het gebeuren dat u een antwoordapparaat te horen krijgt. Spreek dan zeker in! Wij bellen u zo snel mogelijk terug.